Xerox Phaser 3020 / Phaser 3020BI Reset Yzılım

Bu yazılım yazıcınızın çipini devre dışı bırakarak sürekli toner dolu göstermektedir.

Yazılım yüklendiğinde yazıcınıza demo toner dışında toner almışsanız çipini çıkartmalı veya üzerine bant çekmeklisiniz.

İl dışına siparişleriniz için lütfen telefon ile irtibata geçin.

Üretici bundan sonra seri numarasına ve crum göre yazılım çıkartacağını açıkladığından bu cihazlara yazılım atılması için cihazın seri numarasını ve crum numarası tarafımıza göndermeniz gerekiyor.

Yazılım ödeme işlemi bittikten 5 dakika sonra hazır olacaktır.-İsteyen müşterilere

uzaktan destek verilir       0531-632-47-47

https://anydesk.com/tr uzaktan destek proğrami indirin

 

 

 

Yazıcı üreticisi markalar, yazıcılarını kullanan müşterilerinin daima orijinal sarf malzemeleri(kartuş,toner vb.) kullanmalarını ister, hatta bunu kullanıcılara çeşitli önlemlerle dayatır. Yazıcıyı ilk satın aldığımız da üzerinde gelen toner kartuş tükendiğin de yenisini almamız gerekiyordu. Artık yazıcının üzerinde gelen toner kartuş tükendiğinde bir çok model ve marka da neredeyse yazıcıyla aynı fiyat olan yeni bir kartuş toner almamız gerekmiyor, bunun yerine mevcut kartuş tonerimizin biten tozunu/mürekkebini dolum yapabiliyor ya da dolum yaptırabiliyoruz.

Fakat yazıcı üreticisi firmalar kartuş tonerlerinin dolum yapılarak kullanılamaması için çeşitli önlemler almaktadır. Bu önlemlerden en yaygın olanı kartuş tonerlerin üzerinde bulunan Chip (Çip)’tir. Bu çipleri mobil telefonlarımız da kullandığımız kontörlü kartlara benzetebiliriz. Kartuş toner üzerinde bulunan bu çip’te kontörlü kartlarımız da oldugu gibi bir miktar kontör yüklüdür. Bu miktar yazıcı marka ve modeline göre değişiklikler gösterir 1500-2000 sayfa gibi, maksimum sayıda çıktı aldıktan sonra bu çip biter ve yeni kartuş toner almamız gerekir ya da tonerimizi dolum yaparak kullanabilmemiz için muadil çip alırız ve her dolum yaptırdığımız da bu çipten yeni bir tane satın almamız gerekir. Yazılım, kartuş toner dolumlarında, her dolum da değişmesi gereken çip maliyetini ortadan kaldırır. Yazıcı Reset yazılımı yazıcıya yalnızca bir kez yüklenir ve çip koruması ortadan kalkar, kullanıcıya kalan tek şey kartuş tonerini doldurmak ya da dolum yaptırmaktır.

http://www.dinamikkartus.com/

 

 

SIFIR MUADİL KULANMANIN AVANTAJLARI

Muadil tonerin baskı kalitesi ve baskı sayısı, orijinal ürün ile hemen hemen aynıdır. Ayrıca bu tip eş değer ürünlerin yazıcınızın baskı mekanizmasına zarar vermesinden de korkmayın. Bu nedenle, uygun fiyata toner satın alma ve kalite gibi olanakları bir arada arıyorsanız, muadil tonerleri tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle sürekli yazıcı kullanım ihtiyacı olan bir iş yeriniz ya da ofisiniz varsa, orijinal ürünlere tonlarca para vermek yerine muadil tonerleri almak, sizin için çok daha doğru bir seçim olacaktır. Ayrıca bu tonerler, geri dönüş yapılabilir özellikte olması da bu kadar çok tercih edilmesinin sebeplerindenbiridir.

Eğer orijinal tonerlerin fiyatları bütçenizi zorluyorsa, muadil toner kullanın.  Ayda ortalama bir adet orijinal toner satın aldığınızda, minimum olarak vereceğiniz ücret 180 TL’dir. Bu da yılda 1800 TL gibi bir rakam ödeyeceğiniz anlamına geliyor. Oysa muadil toner satın alarak, bu rakamı yarı fiyatına düşürmek mümkün. Böylece minimum baskı sayısı kaybı ile maksimum tasarruf edebilirsiniz

X