SL-C410-CLP 360 ÇEVİRME

Belirtilen yazıcılar için şu anda sabit bir ürün yazılımı bulunmamaktadır.

SL-C410 / C410W / C410FW'nin kilidini açmanın tamamen kabul edilebilir bir yolu, sadece donanım yazılımı sürümünü düşürmek değil, aynı zamanda SL-C410'un bir CLP-365'e "mucizevi dönüşümü" dür. CLP-365 düzeltmesi için yazılımların mevcut olduğu bilinmektedir.

Aygıt yazılımı süreci nasıl gidiyor? Biçimlendirici kartında, NAND flash, orijinal Samsung CLZ-365 belleniminin yerleşik olduğu halihazırda yanıp sönmüş olanla değiştirilir. Ardından, yeni oluşturulan sabit yazılım ile cihazı USB üzerinden flaş etmeniz gerekecektir. Ücretsizdir ve yeni raporlara dayalı olarak SL-C410'un başarılı bir şekilde yeniden programlanmasından sonra oluşturulur.

Yeteneklerinizden şüphe duyuyorsanız, bize formatlayıcı panosunu gönderebilirsiniz ve her şeyi kendimiz yapacağız. Ya da bizden zaten parlatılmış bir flash bellek sipariş edebilir ve kendiniz lehimleyebilirsiniz. Ayrıca bizden flash sürücüler için bir çöplük satın alabilirsiniz. Seçim senin.

Değişiklikler: Özünde, farkı görmeyeceksiniz. Tek ihtiyacınız olan, Samsung CLP-365 için sürücüleri yüklemektir. Evrensel olanlar yüklendiyse veya işletim sistemi kurulum sırasında kendi başına yüklendiyse, hiçbir şeyin yeniden yüklenmesi gerekmez.

MobilePrint v1.0'ın mobil cihazlardan yazdırılamayacağını da belirtmekte fayda var, ancak bunun hiç kimse için büyük bir hayal kırıklığı olacağını düşünmüyoruz. Atölyemizde oldukça ucuz akıllı telefonlar denedik, şu anda hiçbiri prensip olarak bu işlevi desteklemiyor.

Hizmetimizde çalışma süresi 10 gündür.

Mağazamızdan alışveriş yapabilirsiniz.

NAND flashSL-C410, SL-C410W, SL-C461F, C410FW'yi bağımsız olarak yeniden programlamaya hazır olan uzmanlar için hazır bir döküm satın alma fırsatı var.

SL-C410 -SL-C410W -SL-C410FN -SL-C410FW -

image

X