Xerox Phaser 3100 EPROM Yazılım

Fiyat
:
150 TL
Ürün kodu
:
3100

Son zamanlarda, Xerox dahil ofis ekipmanı üreticileri, kartuşlarını yeniden doldurma olasılığından korumak için her şekilde çalışıyorlar, yeniden doldurulmuş bir kartuş taktıktan sonra kullanıcılar beklenmedik bir sıkıntıyla karşı karşıya: Xerox 3100MFP ekranında “Toner kartını takın” mesajı görünüyor. Cihazın çalışması engellendi.

 

 Böylece, kullanıcı bir akıllı kart takmaya veya kartuşu yenisiyle değiştirmeye davet edilir. Tabii ki, her ikisi de yeni maliyetler gerektirir. Bu hoş olmayan anı atlatmanın bir yolu var, yani: 24C16 çipini yanıp sönüyor. Ancak sizi uyarıyoruz, bu prosedür cihazınızın garantisinin iptal edilmesini gerektirir! çünkü yanıp sönerken bu küçük küçük devreyi lehimlemek veya bacaklarına lehimlemek gerekir. Ve parazitik elektrostatik deşarjlar nedeniyle MFP'yi tamamen devre dışı bırakma riski vardır.

 

EEPROM 24C16 yongası, Xerox Phaser 3100MFP MFP'nin sağ tarafındaki ana kartta bulunur. EEPROM - elektrikle silinebilir programlanabilir salt okunur bellek.  

 Erişmek için Çok Amaçlı Ürünün sağ kapağını çıkarmalı ve ana kartı kapatan metal ekranı çıkarmalısınız. 24C16 yongasının kendisi, ana kartın altında, merkezin biraz solunda, kartı kasaya sabitleyen cıvata bölgesinde bulunur, sayfanın altındaki bağlantıdaki fotoğrafa bakın. İlk bacak sol üsttedir, oka bakın.

Net Ponyprog biçimindeki EEPROM 24c16 MFP Xerox Phaser 3100 mfp için hazır ürün yazılımı, sayfanın altındaki bağlantıdan indirilebilir. 

Bu EEPROM'u yanıp söndükten sonra, sayaçta 12.000 baskı olana kadar cihazınız toner tarafından engellenmeyecektir, yani. Bir toner kartı satın almadan kartuşu üç ila dört kez doldurma olanağına sahip olacaksınız. 12.000 baskıdan sonra makine tekrar kilitlenir. Daha sonra aynı dolguyu kullanarak yanıp sönen prosedürü tekrarlamanız gerekecektir.

X