HP Renkli Lazer MFP 178nw, 179fnw RESET

Fiyat
:
250 TL
Ürün kodu
:
HP Renkli Lazer MFP

Bu yazılım yazıcınızın çipini devre dışı bırakarak sürekli toner dolu göstermektedir.

- Yazılım yüklendiğinde yazıcınıza demo toner dışında toner almışsanız çipini çıkartmalı veya üzerine bant çekmeklisiniz.

- İl dışına siparişleriniz için lütfen telefon ile irtibata geçin.

- Üretici bundan sonra seri numarasına ve crum göre yazılım çıkartacağını açıkladığından bu cihazlara yazılım atılması için cihazın seri numarasını ve crum       numarası tarafımıza göndermeniz gerekiyor.

- Yazılım ödeme işlemi bittikten 5 dakika sonra hazır olacaktır.-İsteyen müşterilere

         uzaktan destek verilir

      https://anydesk.com/tr

       0531 632 47 47

 

      Uyumlu Modeller:  

      HP Color Laser 150
      HP Color Laser MFP 178
      HP Color Laser MFP 179

Yazılım HP Renkli Lazer 178NW / 178NWG

enü  ••• ] [ Geri ] [ Sol ] [ Sağ ] [ Tamam ] [ Durdur ] [ Menü  ••• ]

Rapor  }  bölümüne girin, {  Yapılandırma  } veya
{  Sarf Malzemeleri Bilgisi  } 'ni seçin. Uygun bir rapor yazdırılır

Menü  ••• ] düğmesine basarak şu bölümü bulun: Kurulum kim. } / { Sistem Kurulumu  } 

 ] düğmesine basarak Tamam ] tuşuna basın , bölümü bulun: Rapor } / { Rapor }  ] tuşuna basarak Tamam ] tuşuna basın , şunu seçin: Yapılandırma } / { Yapılandırma } veya Uzm. Malzeme } / { Sarf Malzemeleri Bilgisi } Tamam ] tuşuna basın Tamam ] İlgili rapor yazdırılacaktır.   

 

HP Renkli Lazer 178NW / 178NWG raporları yazdırma

Bir Yapılandırma Raporu yazdırmak için:  Bulmak için [Menü] tuşuna basın: {Config. kim. } / {Sistem Kurulumu} 'nu [Tamam]' ı tıklayın - bulmak için [Sol] - [Sağ] düğmelerini kullanın: {Rapor} / {Rapor} [Tamam] 'ı tıklayın ve seçin: {Yapılandırma} / {Yapılandırma} ve [Tamam]' a basın. Yazılım sürümünü ve yazıcının seri numarasını gösteren bir yapılandırma raporu yazdırılacaktır.
MFP zaten kilitliyse  ve raporu yazdırmak istemiyorsa, servis menüsünden yazdırmak mümkündür. Servis menüsüne girmek için (TECH MENU) çok hızlı bir şekilde tuşuna basın: [Menü] [Geri] [Sol] [Sağ] [Tamam] [Durdur] [Menü]. {Rapor} bölümünü bulun, {Yapılandırma} 'yı seçin ve [Tamam]' ı tıklayın.

Sarf Malzemeleri Bilgisi raporunu yazdırmak için:  Bulmak için [Menü] tuşuna basın: {Config. kim. } / {Sistem Kurulumu} 'nu [Tamam]' ı tıklayın - bulmak için [Sol] - [Sağ] düğmelerini kullanın: {Rapor} / {Rapor} [Tamam] 'ı tıklayın ve seçin: {Exp. material} / {Sarf Malzemeleri Bilgisi} 'ni tıklayın ve [Tamam]' ı tıklayın. Yazıcının seri numarasının yanı sıra CRUM numarasının belirtildiği yerde bir yapılandırma raporu yazdırılır.

MFP zaten kilitliyse ve rapor yazdırmayı reddediyorsa ve raporu yazdırırken CRUM numarası yerine “ LÜTFEN DEĞİŞTİR ” yazıyorsa , servis menüsüne (TEXH MENU) girmeniz gerekir, bunun için çok hızlı bir şekilde basın: [Menü] [Geri] [Sol] [Sağ] [Tamam] [Durdur] [Menü]. {Rapor} bölümünü bulun, {Sarf Malzemeleri Bilgisi} 'ni seçin ve [Tamam]' ı tıklayın. 

HP Renkli Lazer 178NW / 178NWG sabit yazılım zorunlu moduna girme


Bekle resmi görünene kadar [  Açık  ] + Renkli Kopya ] düğmelerini basılı tutarak cihazı açın .

X