Yazıcı Reset yazılımı olmadan yapmak mümkün mü

Yazıcı Reset yazılımı  Yazıcı Reset yazılımı olmadan yapmak mümkün mü, soruyorsunuz? Evet elbette. Ancak, her seferinde pahalı orijinal kartuşlar satın almanız veya Toner dolumu  yaparken, yazıcı belirli sayıda sayfa saydıktan sonra yazdırmayı engelleyen kartuştaki pahalı bir çipi değiştirmeniz gerekecektir. Ve deneyime göre, yazıcı yazdırmayı bloke ettikten sonra tonerin genellikle %5 ila %20'si kartuşta kalır.
Bu yüzden öncelikle Reset size büyük tasarruf sağlayacak ve kartuştaki toneri her seferinde sonuna kadar basmış olacaksınız.
Yazıcılar reset yapıldığında, yazdırılan sayfa sayısındaki kısıtlamalar kaldırılır ve kartuşun tekrar tekrar doldurulması mümkün hale gelir. Yazıcı bir kez resetlenir, ardından cihaz kartuşlardaki çiplere dikkat etmez, cihaz çalışır durumda kalır. Reset yazılımını servis merkezimizde veya uzak bağlantı ile gerçekleştirirken, cihaz prosedürünün güvenli olduğundan ve bunun cihazın performansını ve baskı kalitesini hiçbir şekilde etkilemediğinden emin olabilirsiniz

X