Epson mürekkep püskürtmeli yazıcılar için pet bezlerini sıfırlayın

Yazıcıya yeniden doldurulan mürekkebin tamamının metinleri veya resimleri yazdırmak için harcandığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.  Yazdırma kafasını temizlerken ve kenarlıksız fotoğraflar yazdırırken oldukça fazla mürekkep israf edilir . Nereye gidiyorlar? Yazıcıda, sıradan insanlarda "pampers" olarak adlandırılan özel bir hazneye düşerler. Genellikle yazıcının alt kısmında bulunur ve yavaş yavaş mürekkeple dolan gözenekli bir malzemedir ve zamanında değiştirilmezse kısa sürede yazıcının altında bir mürekkep birikintisi oluşur. Bu, yalnızca yazıcının bulunduğu mobilyaya zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda levhaların iletken elemanlarına sıvı girmesi nedeniyle cihazın kendisinde arızaya da yol açabilir.
Yazıcıların fiziksel bir bebek bezi dolum seviyesi sensörü yoktur ve değerini baskı hacmini ve temizleme sayısını sayarak belirler. Bu veriler özel bir belleğe kaydedilir. Bu bellek dolduğunda, yazıcı çalışmayı reddederek bir hata sinyali verir ve bir servis merkeziyle iletişime geçmenizi önerir.

Yazıcınız veya MFP'niz engellendiyse, bir servis merkezine gitmenize gerek yoktur. Ya emici malzemeyi değiştirmeniz ya da tahliyeyi ayrı bir kaba boşaltmanız gerekecektir.

Bazı modelleri sıfırlamak için, Epson inkjet bezleri için özel bir sıfırlama koduna ihtiyacınız olacaktır . Kodlar, ödeme yapıldıktan sonra birkaç dakika içinde ödeme sırasında belirtilen e-posta adresine gönderilir. Bağlantılar aracılığıyla sipariş verirken, işlemin güvenliğinden emin olabilirsiniz. 

X