HP Color LaserJet Pro M252n'de çipler nasıl devre dışı bırakılır

HP Color LaserJet Pro M252n'de çipler nasıl devre dışı bırakılır
Bir HP Color LaserJet Pro M252n renkli lazer yazıcıda kartuşları yeniden doldurduktan sonra, genellikle çiplere yemin eder. Yazdırmaya devam etmek için ekrandaki " Tamam " düğmesine sık sık basmanız gerekir . Bu, birçok kullanıcı için çok fazla rahatsızlığa neden olur ve bir şey yazdırmaları gerektiğinde her zaman iş yerinden kalkmak zorunda kalırlar. Uygulamanın gösterdiği gibi, HP'deki çipleri değiştirmek gerekli değildir, ancak rahatsız edici mesajın artık kullanıcıyı rahatsız etmemesi için bunları kapatmak yeterlidir. Bu biraz sabır ve yazıcıda birkaç adım gerektirir. Çipleri kapattıktan sonra can sıkıcı mesaj kaybolacak ve normal modda yazdırabileceksiniz.

yazıcıya gidin ve birkaç şey yapın
"Tamam" düğmesine basın, "Ayarlar" öğesini seçmek için okları kullanın. sistem" öğesini seçin, ardından "Akış parametreleri" öğesini seçmek için okları kullanın. mat.", ardından "Kartuş politikası" maddesi - "Kapalı" yı tıklayın, tekrar Harcama parametreleri maddesine döneceksiniz. mat. "Siyah kartuş" öğesini seçmek için okları kullanın, "Çok düşük seviye"yi seçin, okları kullanarak "Devam" öğesini arayın - "Tamam" düğmesiyle seçin. Yazıcıdaki "Geri dön" düğmesine basın. “Tsvetn” öğesini seçmek için okları kullanın. kartuşları", "Çok düşük seviye"yi seçin, "Devam" öğesini aramak için okları kullanın - "Tamam" düğmesiyle seçin. Herşey. "Geri dön" butonu ile ayarlardan çıkın.
PS Şimdi, düşük sarf malzemesi seviyesi ve kartuşların değiştirilmesi ile ilgili mesaj artık görünmeyecek. Ekranda görebileceğiniz tek şey ünlem işaretleri ve her rengin üzerindeki boş karelerdir. Bu daha bilgilendirici.

 

X