Kilitli bir Xerox Phaser 3320, WC-3315 / WC-3325 hakkında rapor yazdırma

Kilitli bir aygıtta rapor yazdırmayın. Bu bir gerçek. Ancak, bellenimi sipariş etmek için bu verilere ihtiyacımız olduğundan durumdan başka bir yol daha var.

Xerox Phaser 3320, WorkCentre (WC) 3315, 3325 serisi için bellenim tek bir aygıtta oluşturulur. yani cihazın belirli bir seri numarası (10 basamaklı) ve CRUM yongası (11 basamaklı) için. Bu veriler Yapılandırma Raporu ve Saplies Raporu test sayfalarından alınır.

Aygıt tamamen kilitliyse ve yazdırmaya izin vermiyorsa, Xerox Phaser 3320, WorkCentre (WC) 3315, 3325 serisi için ürün yazılımı sipariş etmek için gerekli veriler, tümleşik CentreWare IS web sunucusu kullanılarak bulunabilir 

CentreWare IS Internet Hizmetlerini Kullanma

CentreWare IS Internet hizmetleriyle çalışmaya başlamadan önce, TCP / IP ve HTTP'yi etkinleştirerek fiziksel olarak (tüm modeller için) veya kablosuz bağlantı (yalnızca Phaser 3320DNI) aracılığıyla bir bilgisayar ağına bağlanmanız gerekir. Ayrıca TCP / IP veya intranet üzerinden Internet bağlantısı olan bir iş istasyonu gerektirir.

Not. Bazı seçenekler mevcut olmayabilir - cihazınızın yapılandırmasına bağlıdır.

CentreWare IS Internet Services'e erişme

1. İş istasyonunda bir web tarayıcısı açın.

2. Adres çubuğuna _http: // yazın ve ardından makinenin IP adresini girin. Örneğin, IP adresi: 192.168.0.120 ise, adres çubuğuna girin: _http: //192.168.0.120

3. Ana sayfaya gitmek için Enter tuşuna basın.

Bu ünite için CentreWare IS Internet Services seçenekleri görüntülenecektir.

Not. IP ayarlarına cihaz ayarlarında bakıyoruz

Ardından, "Durum" u tıklayın ve "Sarf Malzemeleri" öğesini seçin, burada CRUM numarasını göreceğiz

"Teknik Destek" maddesi "Program Sürümü" ne tıklayın, burada yazılım sürümünü görüyoruz.